De seksuele revolutie, als de gediversifieerde leven van de vorige generaties, lijkt het zijn positie te passeren. Dit is de meest verschillende manieren: ergens spreekt het puritanisme met een open verkiezing en opdrachten om fatsoen, spirituele schrapers en Bogodan Hijabam, ergens gekleed in een jurk van meer modern snijden en reeds actief «Sexy lekkende vrouwen», «Intimidatie» En «Geslachtsdiscriminatie». Modern meisje riskeert niet naar buiten in een rok, waarin haar grootmoeder de Komsomol-assemblage doorbracht, bed scènes uit de scenario’s gegooid.

En neem deze moderne

jeugd! Ze zien ze, niet geïnteresseerd in seks zonder relatie (ja, we eaven, we hebben goede gehoorapparaten). Waar deze wereld rolt?

Maar seks — Het is niet eenvoudig «Gespierde spasmen», Hoe Blasfeme zing Slepakov, die blijkbaar is vergeten dat hij zelf werd geboren als gevolg van een dergelijke spasmen. Seks — Dit is geluk, rijkdom, gezondheid en intelligentie! Ja ja! Wie gelooft ons niet, kan Britse wetenschappers vragen. En niet alleen in Britten. kijk zelf.

Seks zal redden van de pest en cholera

Traditioneel wordt geloofd dat Chada­Mensen — Dit zijn schone en gezonde wezens, terwijl Debudels bedekt zijn met zweren die de wereld van hun ondeugden openen. Maar in feite, als u geen enkele specifieke ziekten inneemt die door seksueel wordt overgedragen, leven andere infecties liever en bloeien ze net op liefhebbers van onschuld en onthouding. Het draait allemaal om immunoglobuline A (IGA), die wordt geproduceerd door ons organisme in reactie op penetratie in het lichaam van verschillende buitenaardse microben en virussen. Als we constant contact opnemen met kleine doses van deze aliens, wordt immunoglobuline veel geproduceerd.

En in seks — verrassing! — We klemmen gewoon vast aan buitenlandse micro-organismen met kudden. Zelfs met eenvoudige kusjes, om nog maar te zwijgen. Onderzoekers van Wilx University (Wilks-Barre, Pennsylvania) geteste studenten en onthulden een onbetwistbare aansluiting van infectieziekten met seksuele activiteit: hoe kleiner van deze activiteit, hoe vaak de bestudeerde mensen ziek waren.

Seks maakt tanden mooi en sterk

Helaas hebben de meeste moderne mensen zwakke speeklepels. Verloor de machtige kaken van onze primitieve voorouders, we verloren het vermogen om dorlook te laten in de korte hoeveelheden. En nu gaan we naar tandartsen — Wissel ons geld uit voor angst, vernedering en gezonde tanden. Tenslotte heeft Saliva de zogenaamde «bufferbak» — Mogelijkheid om een ​​buitensporige alkalische of buitensporige zure omgeving te neutraliseren, schadelijk voor tandemelder. Bovendien, in speeksel, wondgenezing peptiden — Onze beste assistenten in het omgaan met parodontaal. Gelukkig, tijdens seks en kussen, zijn onze pathetische verminderde gereden speele speeklepels ongelooflijk slingerend en lang geproduceerd door de gedwongen doses van de bruikbare substantie (wat echter niet te actief zou moeten delen met de meisjes, ze vinden het niet leuk).

Seks verbetert het geheugen

Aan de Universiteit van McGill (Canada), werd een experiment gezet: scoorde vrijwilligers, ze hebben ze getest, en vervolgens gedwongen om foto’s te onthouden. Dat wil zeggen, de proefpersonen vertoonden een dozijn foto’s, vervolgens omgedraaid en vroegen om ze te bellen dat ze op hen waren afgebeeld. (Meestal onthouden mensen van 4 tot 7 afbeeldingen en 12 — al een fotografische geheugenindicator). Begon toen naar regelmatigheden in tests. En gevonden. Het blijkt dat mensen die het niveau van het geheugen boven het gemiddelde lieten zien, vaak vaak tikken naast de verklaring plaatsen «Ik heb seks op zijn minst 3—4 keer per week». Tegelijkertijd werden de slechtste geslachtsindicatoren gecombineerd met slechtste geheugenresultaten. Natuurlijk vergeten mensen met slecht geheugen eenvoudigweg dat er seks op deze planeet zijn, maar hoogstwaarschijnlijk is de hormonale cocktail, verkregen door ons tijdens seksueel contact, gelijktijdig stimulerende memorisatiefuncties.
Terwijl wetenschappers deze relatie alleen verkennen.

Seks maakt de wereld helderder

Nooit opgemerkt dat tijdens het orgasme dat je begint te branden en zelfs een traan kan groter zijn om te laten? Het feit is dat op dit moment een enorme toestroom van bloed is, inclusief oogbollen. Als gevolg hiervan krijg je een volwaardige voeding en effectieve gymnastiek voor de ogen, en dit is uitstekende preventie voor veel oogziekten. Maar nog interessanter, dat je na het orgasme helderder en gemakkelijker kleuren ziet — Een ander effect van deze prachtige oogtraining.

Seks maakt de borst van je meisje meer

En niet alleen meer, maar ook meer elastisch, beschermd tegen doorschijnend. Dus het hormoon prolactine werkt, welke vrouwen actief produceren op het moment van het orgasme, en het effect wordt tot meerdere dagen bewaard.

Van seks, je bent beter snuif

Maar de mannen tijdens seks prolactin weken een beetje toe. Maar deze kleine dosis is net genoeg, zodat het stamcellen beïnvloedt, en die op zijn beurt verbeterden de kwaliteit van de communicatie van olfactorische receptoren met uw hersenen.

Natuurlijk niet zozeer dat je de rol van een hond kunt spelen — Medicijnzoeker, maar om te onderscheiden in de duisternis «Krakau» van gedroogd «Kindyum» Je kunt gemakkelijk (om een ​​of andere reden, het vermogen om onderscheid te maken tussen de geuren van het vleesspectrum.

SEKS — Prachtige prof­Lavigat tegen diabetes

Sexy contact heeft een uitgesproken hypoglycemisch effect. Tijdens het proces wordt een groot aantal endogene suiker verbrand — Het grootste aantal werk zal worden geproduceerd in de ontwikkeling van hormonen die bij het evenement zijn betrokken. Vooral goed in deze plaats seks in ongeveer een uur na de maaltijd, dus onze gewoonte om meisjes data in restaurants te voorschrijven is een nuttig element in de strijd tegen diabetes — Strand XXI eeuw.

Seks verlengt het leven

Journal of the American College of Cardiology In 2010 Gepubliceerde samenvattende gegevens over het effect van seks op het cardiovasculaire systeem. Specialisten waardeerden het risico op vroege slag bij mannen die minstens drie keer per week seks hebben, omdat reguliere cardion ladingen schepen versterken, en seks in dit plan een prachtige simulator is. Bovendien vermindert regelmatige seks de dreiging van hartaanval aanzienlijk. Dus al deze klassiekers gingen zitten in een plas met hun gebroken harten: passie en deblauchery, integendeel, bescherm deze spier.

Seks verhoogt intellect

Hoewel we hier misschien gehaast hebben. Volgens statistische studies van het Kinsey Institute (VS) hebben mensen met High Intelligence seks bijna twee keer zo vaak dan mensen met I-KU onder het gemiddelde. Maar seks uit de geest of geest van seks — Deze wetenschap is nog onbekend. Maar in ieder geval het Cross Archetype «Botanicus die geen meisjes heeft» En «Brutal Maho Macho zonder hersens, maar in chocolade» Van de realiteit verscheidene ver.

Seks bespaart pijn

Alles is heel eenvoudig. Tijdens seks produceert u endorfines en corticosteroïden. En endorfines en corticosteroïden – Krachtige natuurlijke analgetica en lang spelen. Misschien, als u, laten we zeggen, het been is afgescheurd, zal seks geen volledige onmiddellijke verlichting brengen, maar in het geval van een tand of hoofdpijn, kunt u dit pijnlijk toepassen. (Het is vooral aangenaam om dit te onthouden als er, zoals gewoonlijk geen 24-uurs apotheken zijn in een miljoen straal van kilometers, maar er zijn een paar harem, vol met voluptische concubines.)

Seks brengt geld

Nee, niet in dit opzicht! Geen handel in het lichaam! Onderzoekers bij het Instituut voor het bestuderen van arbeidsrelaties (Bonn, Duitsland), het uitvoeren van een grootschalige studie in heel Europa, suggereren nu dat elke seksuele handeling in een week aan u voegt ongeveer 3% toe te voegen in vergelijking met het inkomen van de persoon, met een of andere onbekende seks. Wetenschappers geloven dat dit statische misverstand te wijten is aan het feit dat seksueel actieve mensen een betere gezondheid hebben, meer contact, minder vaak last hebben van stress en onzekerheid, die bijna onvermijdelijk leidt tot carrièregroei.

Seks geeft oprechte gezondheid

Om volledig nauwkeurig te zijn, leidt dit gebrek aan seks vaak tot problemen met de geestelijke gezondheid. En niet alleen omdat hormonen infly zijn en we de controle over onszelf verliezen, — Het is nog belangrijker dat een langetermijn onthouding leidt tot de ontwikkeling van sociopathie en manen. Het is bewezen door tal van studies die meer dan honderd jaar zijn uitgevoerd. Een vorm behandelen die seks actief buiten de koppelingsperiode beoefende (er is geen deze perioden), en gebruikt ook seksuele relaties als sociale interactie om de obligaties in het pakket te versterken, we hebben seks veel meer dan blij Oleski en de kabels die mate nodig hebben alleen in geschikt voor reproductietijd.

In de wereld van zoogdieren lopen we seksbommen. En weigeren dit deel van onze aard, riskeren we empathie te verliezen, stoppen met de interlocutor, we kunnen onze plaats niet correct bepalen in de hiërarchie en andere en andere.

Seks beschermt prostaat

Er zijn dingen waarvoor seks goed beïnvloedt, maar weinig. Omwille van een kans van vijf procent om het risico van cariës te verlagen om seks te hebben, zou het misschien niet de moeite waard zijn. Sheepbank levering verdient niet. Maar denk eens aan het feit dat, volgens het British Journal of Urology International, een twintigjarige man die vijf of meer zaadlozingen per week heeft (inclusief masturbatie) een bijna 30% lager risico heeft om in de toekomst prostaatkanker te krijgen in vergelijking met een luie leeftijdsgenoot, die een of twee keer per week ejaculeert. Is het geen reden om de mouwen te plaatsen en je levensseks te wijden? (Je kunt zelfs niet beperkt zijn tot masturbatie!)

Seks brengt geluk

Specialisten van de Scottish University Paisley Long bestudeerde de invloed van seks op het gevoel van geluk en een goed humeur. Nu beweren zij: er is een effect en tastbaar. Seks echt gelukkig hebben. En niet alleen ten tijde van het orgasme, wanneer bloed door hormonen kookt, in de gezwollen extase van de hielen naar de top, — Nee, reguliere seks draait een verhoogde stemming op een normale achtergrond van je leven. Het punt is niet alleen in hormonale indicatoren, maar ook in het onderbewustzijn, dat tevreden is met de selectievakjes in belangrijke lijsten van uw primitieve instincten (u voortdurend door het geslacht, bent u in de vraag, u hebt een vrouw, die nog niet is weggenomen, — Dus je bent cool, je kunt leven).

Seks brengt seks

Wanneer we lachen om de Victorianen en andere zeer morele burgers die bang zijn met kinderen door verhalen over de gruwelen van onanisme, beschouwen we deze mensen met dwazen. Ze dachten ook dat dat van masturbatie in de handen van wol groeit en gek van haar! Hoewel de Victorians in feite goed wisten wat ze deden. Ze waren de taak om het libido van niet-inheemse jeugd te beteugelen om het aantal ongewenste huwelijken, ontvoerde meisjes, zijkinderen, kapitaal erosie en schandalen in de samenleving te verminderen. Ja, en getrouwde Victorians uit de hoogste klassen was handiger en wijser om hun passies onder controle te houden, dus zoals per ongeluk geen dozijn andere erfgenamen, volledig legaal, maar meestal onnodig benaderend. Bij de lagere klassen waren onnodige kinderen een eigendom en een garantie voor de toekomst, de hoogste — vast probleem.

Daarom, het verbieden van de jongens van fatsoenlijke gezinnen om te masturberen, de Victorianen opzettelijk gegroeid mannen met wat we nu oproep noemen van erectiestoornissen, die geleidelijk wordt gevormd met volledige falen om hun geslachtsinstellingen te gebruiken op hun belangrijkste specialiteit. Studies Zelfs Freud bewezen dat het vermogen tot erectie, het herstel van het sperma, de productie van actieve spermatozoa wordt gestimuleerd door seksuele leven (althans in de vorm van masturbatie) en vertraagt, regnets met abstinentie van de lange termijn. Dus, de Victorianen en slaagden erin om de seksualiteit van hun heren te doven, van wie velen niet echt een dubbel leven hebben geleid, gingen niet naar de eerdere schoonheden en ging in nauwe relaties met de legitieme vrouw, geef God, een of twee keer per maand. Ja, en vaak totdat een paar erfgenamen worden geboren, de belangrijkste en reserve (en genoeg van deze dieren van enorm!). Maar nu, als er internet en medische encyclopedie is, zal niemand niet langer op een dergelijke bedrading kopen. Dat wil zeggen, we zouden het graag willen hopen.

Leave a Comment