Misschien wil je beschikken over vriendinnen met een mooi verhaal met een romantische fler. Alleen uw gekozen mogelijk moet misschien andere plannen zijn.

Denk eraan hoe Charlotte York van ‘Sex in The Big City’ was overstuur vanwege zijn niet-dalende zin? Haar mooie geliefde Trey McAduang, nadert het concept van “Perfect Fiance”, heeft het initiatief niet getoond en Charlotte zelf zei de gekoesterde woorden. Alleen Tiffany Ring & Co redde de situatie – goed, haar trouwe geraden dan om de schoonheid te behagen.

Dit is trouwens een zeer realistisch voorbeeld, omdat in het leven van de bruid het meest vaak een hele reeks tegenstrijdige gevoelens ervaart, wanneer hun geliefden één knie wordt of gewoon voor hem wordt voorgesteld. Dit in de film klinkt romantische muziek, rozenblaadjes vallen uit de lucht en harten verlichten in de ogen. In werkelijkheid kunnen er sirenes of schreeuwende gladiatoren rond, haasten elkaar op tv.

We hebben verschillende verhalen verzameld over hoe Russen voorstellen voor handen en harten ontvingen. Sommige vreemde plots, andere schattige – alles, zoals het gebeurt in het echte leven.

Elizabeth, 23 jaar oud

Lisa woont in de Krim, waar meisjes dromen van een prachtig aanbod aan de kust van de Zwarte Zee. In het algemeen, op het schiereiland, is het zelfs geaccepteerd: toeristen komen zeker naar Balaklava, Yalta of Tarkhankut en maken fotoscheuten en krijgen in het proces gewoon hoogwaardige foto’s van een gelukkig moment.

Maar de jongeman Lisa was volledig onbeheerd bij de traditionele zin en besloot om de meest emotionele actie te organiseren die hij alleen fantasie toestond. Vadim was van mening dat zijn bruid op deze dag moet worden herinnerd, dus besloot ik haar griezelige schrik te presenteren, en dan de ring.

Hij ging zijn vrienden zitten om een ​​kast te organiseren, en hij ging zelf op een kleine reis met Liza. Recht op de baan stopten ze onverwacht de valse veiligheidstroepen, Vadim Twisted, zet het gezicht op het asfalt en begon een bang meisje te schreeuwen: “Wie hij moet doen?”

Stel je jezelf voor op de plaats van Lisa – het is moeilijk om niet te antwoorden, maar niet om in te barsten.

De verrassing was dat elk antwoord verkeerd zou zijn, want op deze dag werd Vadim geen vriendje voor haar, maar de bruid.

Vrienden en familieleden uit de show waren blij, maar merkten nog steeds dat “je een infarct van dergelijke verrassingen kunt krijgen”.

Sophia, 28 jaar

Na het afstuderen van de Universiteit van Sophia bleef daar om te werken. In de post van de hogere leraar van de universiteit, helaas, niet veel om veel te krijgen, en daarom verliet ze de inheemse afdeling vrij snel. Hoewel het volledig openhartig is, op het moment van ernstige gedachte, kwam er een incident voor, dat het ontslagproces versnelt.

Omdat Sonya zelf onlangs de basisprincipes van wetenschappen in de universiteitsmuren heeft begrepen, werden de relaties met studenten gelegd, en met veel begonnen ze te passen. Geleidelijk vormde zelfs een bedrijf waarin Sophia bij naam-patroniem, natuurlijk niet werd genoemd en regelmatig uitgenodigd om te lopen. Tijdens een van dergelijke bijeenkomsten, een student (Laten we hem nikolai noemen op verzoek van de heldin) verbluft dat het na het afstuderen niet in de stad kon blijven.

Vanwege het gebrek aan noodzakelijke documenten, na het afstuderen, zou hij naar huis moeten gaan, dus de man op zoek was naar een beschikbare manier om in het land te verblijven. Voel waar we kloon zijn? Ja, Sonya neemt Holly, dat zou kunnen ondertekenen. Vriendelijk, in het algemeen.

Aanvankelijk lachten proezen naar het idee en toen leek het haar te zijn vergeten. Alles, behalve Nikolai – hij was onopgemerkt, vond een bloemenwinkel en keerde terug naar vrienden met een boeket rozen. De ringen hadden natuurlijk niet, dus besloot hij dat de velg van de dop van de gasfles over het algemeen perfect was voor de zaak.

Bruiloften zijn nooit gebeurd – het registerkantoor, waar het vrolijke gezelschap ging, niet langer werkte, en de deelnemers aan de samenzwering veranderden hun geest te trouwen. Maar van de universiteit Sonya stopte snel.

Daria, 22 jaar oud

Tegen de tijd was X Dasha al te wachten op de voorstellen van zijn vriend Alexey, dus alle details die van tevoren uitoefenen: wat hij wil dragen, wat zal zeggen als reactie, zoals ouders zal bellen. Er waren twee opties: op zijn verjaardag of tijdens een groot bedrijfsfeest op het werk. Waarom dasha zo zeker was? Alles is eenvoudig – ze vond per ongeluk een ring, welke stimuleringsbruidegom verborgen op zijn plank met kleding.

En wat denk jij? Noch in je verjaardag, noch op Corporate Party Stiming Chief dus sta niet op één knie. Begrijpelijk, ze was boos – dat als hij in het algemeen zijn gedachten veranderde? Maar hij was in een ongewoon opgewekte regeling van de Geest en bereidde zich voor op een reis naar zijn ouders, waar hij met zijn geliefde ging.

De dag voor het vertrek ging alles verkeerd: ze werden eerst eerst naar de auto geëvacueerd, nadat de werknemers van de auto-inspectatie werden gebeld en verklaard dat ze vanwege het verkeerde parkeren werden veroorzaakt door een ongeluk. Vreugde was en zo weinig, en nu ook een boete om te betalen! De hele dag besteedden ze aan de procedure, de betaling van de plicht, onaangename communicatie met andere deelnemers aan het ongeval – in het algemeen, de sfeer van DASHA bedorven.

Om de keuzes op de een of andere manier te ondersteunen, bood Lesha haar recht van de verkeerspolitie om naar hun favoriete restaurant te gaan. Toen Dasha binnenkwam, begreep ik waar zijn goed humeur vandaan kwam: de tafel was versierd met ballonnen met de inscripties “het beste meisje”, kaarsen en bloemen, en bezoeker van de naburige tafels met engy overwogen al deze pracht.

Ik heb nog steeds dasha gepakt. Toen het leek dat ze op het punt stond om haar voorstel te doen, zag het er onberispelijk uit, maar toen hij een gekoesterde woorden uitgesproken, stond ze in de leging gehavend en met het verzamelde haar. “Hoewel de wenkbrauwen erin slaagden te snijden,” herinnert ze zich. Maar aan de ouders van de bruidegom ging Daria in de nieuwe status.

Anna, 29 jaar oud

Anya had ook vertrouwen dat haar vriend Andrew haar een aanbod zou maken in een romantische sfeer. Maar er ging hier iets mis, en de gekoesterde vraag die hij haar thuis vroeg toen ze de serie keken. En het zou in orde zijn, het zou een romantisch moment zijn, dus er is geen: “Spartak: bloed en zand” toonde op tv. Ja ja, degene waar gevechten, bloed en gladiatoren.

“Hij kijkt me aan en zegt:” Als we dus de cialis bestellen morgen in huis ‘Spartak’ ‘na twintig jaar kijken, zou het klassen zijn. Wil je met me trouwen? ” ‘- herinnert je Anya. Andrei-ring had geen tijd om voor te bereiden – de romantische roep van het hart vond hem een ​​verrassing. De volgende dag gingen liefhebbers naar de juwelenwinkel op Arbat en koos de mooiste ring. Zoals in “seks in de grote stad”, alleen in Rusland.

Nog meer nieuws in ons telegram-kanaal.

Foto: Getty Images

Materialen op het onderwerp

Vandaag lezen

Opmerkingen

  • Bovenkant
  • Alle opmerkingen
  • Nieuw
  • Oud

Elke reproductie van de materialen van de site zonder de redactionele op te lossen.

Copyright (c) 2016-2021 LLC “Hurst Shkulev Publishing”

Netwerk Edition “Woman.Ru “(vrouw.Ru)

Certificaat van Registratie van Media E-mail №ф77-65950, uitgegeven door de federale dienst voor toezicht in communicatie, informatietechnologieën en massacommunicatie (Roskomnadzor) 10 juni 2016. 16+

Oprichter: Beperkte aansprakelijkheidsbedrijf “Hurst Shkulev Publishing”

Editor-in-chief: Vorontsheva over. MAAR.

Contactgegevens voor overheidsinstanties (inclusief Roskomnadzor):

Leave a Comment