“Toen mijn dochter zes jaar oud was, stond ze erop aanwezig te zijn tijdens de bevalling toen haar jongere zus op het licht verscheen. Ik bevrijdde een medisch centrum voor een shuttletry 20 minuten nadat ik werd gebracht. Mia stond het geschreeuw niet en wachtte al die tijd buiten met mijn vriendin. Sindsdien zegt ze vaak: "Ik zal nooit seks hebben. Ik wil geen kind baren “.

Ze weet waar kinderen vandaan komen, maar ze denkt dat mijn seks slechts twee keer in het leven was. Ik moet nog steeds voor haar zitten en uitleggen dat seks is wat de meeste mensen genieten. Maar dit zijn mijn plannen zijn niet beperkt. Ik denk dat meisjes niet alleen moeten ontdekken dat seks

met een partner leuk is; Ze moeten eerst leren om jezelf te behagen.

Samen met het lezen van de brochure naar het gat. Jonge vrouw. Vrouw “Mijn meisjes ontvangen vibrator.

Toen ik begon met seks op 17, in een paar maanden werd ik praktisch afhankelijk van. Mijn vriend was snel gelukkig en begon emotioneel van me weg te gaan, en dan fysiek. Ik leek op een drugsverslaafde vertrokken zonder een dosis en klampte voor deze jongen een heel jaar vast, in wanhoop, probeerde die gevoelens te retourneren die in mij werden gewekt. Ik heb er geen idee over gehad. Ik wist alleen dat deze man me ervaarde wat ik nooit eerder had gevoeld en dacht dat ik het alleen met hem kon ervaren.

Leave a Comment